garantii comori m

 Primești ceea ce vezi, pozele produselor sunt reale.

 Calitate 100% sau primești banii înapoi în 72h.

 Import direct din Maroc.

 Certificate și analize pentru produse direct pe site.

                                                                                                               Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 RON                                                                                                                 RETUR PRODUSE  

Retur în 30 de zile fiindcă am încredere în produsele pe care le recomand!

Da! Garanție dublă față decât prevede legea (OUG 34/2014 - 16 zile). Îți ofer posibilitatea să returnezi produsul, singura condiție e ca produsul să fie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, sigilat, în stare nealterată, nedeteriorat)

Pentru a returna un produs trebuie să mă contactezi pe e-mail andreea@biocosmeticemaroc.ro sau la telefon 0743.148.343 și să îmi spui ce te-a nemulțumit.  

Ce urmează?

Urmează să îmi trimiți înapoi produsul, fără opțiunea ramburs și cu plata la destinatar fiindcă transportul îl suport eu. Poți alege să primești în termen de 72h banii înapoi sau să primești un produs de aceeași valoare.

                                                                                                                        

         livrare

Livrarea gratuită pentru comenzile mai mari de 200 RON și un voucher de 10 lei pentru următoarea comandă în cazul în care după confirmarea comenzii, coletul nu ajunge în timpul estimat de curier (48h) - excepție fac perioadele aglomerate din an ( ex: Black friday)

certif

Fiindcă nu mă bazez pe povești, îți pun la dispoziție oricând, la orice oră, certificatele și analizele pentru produsele cu certificare BIO. 

Găsești AICI certificările și AICI mai multe detalii despre importanța lor. 

                  asistenta online

Sună-mă 0743.148.343 sau trimite-mi un e-mail la andreea@biocosmeticemaroc.ro și eu te ajut în mod gratuit să faci alegerea potrivită petru tine! În funcție de tipul tenului, al părului sau a problemelor pe care le ai te ajut să alegi produsul care ți se potrivește.