Parfumuri naturale

Fiecare dintre noi apreciem aroma placuta a parfumurilor naturale care nu afecteaza pielea in niciun fel. Ne place sa lasam in urma noastra un miros placut, proaspat, care sa ne reprezinte. In acelasi timp stim cat de importante sunt ingredientele care stau la baza produselor cosmetice pe care le utilizam zilnic.

Din acest motiv, in cadrul magazinului nostru online, puteti gasi parfumuri naturale cu arome orientale, marocane si florale care nu vor permite sa treceti niciodata neobservate. Fie ca sunteti pasionate de aromele parfumate de ambra, mosc, lamaie, trandafir, bergamota sau patchouli, acum puteti alege combinatia perfecta de note aromate indraznete care sa va reprezinte in fiecare zi.

Ne mandrim cu selectia atent efectuata a ingredientelor unice, naturale care stau la baza parfumurilor 100% naturale pe care le comercializam pentru ca voi sa beneficiati de cele mai calitative produse pentru pielea voastra.

In plus, avem si parfumuri naturale unisex care pot deveni atractia aromata unica a intregii familii! Esentele unice care stau la baza apelor de toaleta unisex vor atrage atentia oricarei persoane pe langa care veti trece, lasand in urma voastra o aroma unica care va va reprezenta in totalitate.

Apă de toaletă naturală, pentru el, cu bergamotă
  • Pret redus
Disponibil
Acasa

Apa de toaleta naturala cu bergamota si patchouli

39,19 RON 83,19 RON
Time left
Apa de toaleta cu ulei esential de Bergamota si Paciuli, unisex. Atat pentru femei cat si pentru barbati. Contine doar alcool, glicerina si uleiuri esentiale.
Produs adaugat in lista de dorinte
Product added to compare.