Produse pe baza de trandafiri

Pentru ca sustinem folosirea cosmeticelor naturale, din extracte bio si uleiuri esentiale, in cadrul magazinului nostru online va punem la dispozitie produse pe baza de trandafiri cu beneficii dovedite pentru ten.

Extractele din petale de trandafir sunt recunoscute la nivel mondial pentru beneficiile pentru sanatate pe care le ofera atunci cand sunt utilizate cu scop medicinal sau in industria produselor cosmetice. In plus, uleiurile obtinute din aceasta planta perena sunt folosite cu succes in aromaterapie si sunt apreciate pe scara larga de catre utilizatori.

Din acest motiv, va propunem produse naturale precum apa de trandafiri bio cu efecte benefice asupra pielii si ca un mic secret eficient de ingrijire personala. Puteti utiliza produse cu extract de trandafir atat pentru demachiere cat si ca lotiune tonica sau ca si ingredient esential pentru masti naturale cu efecte dovedite de la prima utilizare.

Pentru cei care adora baile cosmetice de relaxare si ingrijire a pielii, un astfel de produs pe baza de trandafir nu trebuie sa lipseasca din cosul de cosmetice preferate. In plus, acestea pot fi utilizate si pentru par, oferindu-i acestuia stralucire si mentinandu-l perfect hidratat dupa fiecare utilizare.

Apă de trandafiri BIO Apă de trandafiri BIO 2
Disponibil
Acasa

Apa de trandafiri BIO, ingrijirea pielii si a...

37,82 RON
Apa de trandafiri de Damasc - BIO. Un produs care poate fi folosit ca si demachiant, lotiune tonica, after shave, spray pentru par, ingredient in masti naturale, in bai cosmetice chiar si comprese.
Produs adaugat in lista de dorinte
Product added to compare.