Produse pe baza de argila

Este bine stiut faptul ca adevarata frumusete vine din interior si este usor de remarcat la exterior. Din acest motiv, in cadrul magazinului nostru online va punem la dispozitie produse pe baza de argila pentru ca voi sa aveti posibilitatea de a aduce frumusetea voastra interioara la exterior, afisand o piele sanatoasa, plina de vitalitate si un tonus optim.

Argila a fost folosita inca din Antichitate in cadrul ritualurilor de infrumusetare intrucat contine o cantitate foarte mare de minerale benefice pentru organism. Produsele care au la baza acest extract natural au capacitatea de a regla secretia de sebum a pielii, de a indeparta celulele moarte pentru o exfoliere eficienta a pielii si de a elimina toxinele de la la suprafata acesteia.

Astfel, aceste cosmetice vin cu o gama larga de beneficii pentru piele, asigurand revitalizarea si hranirea optima a acesteia pentru ca voi sa afisati un aspect fizic de invidiat in fiecare zi.  Aplicata ca atare pe piele sau ca si ingredient cosmetic, argila are capacitatea de a curata in profunzime pielea si de a-i reda tonusul natural, sanatos care o face cu adevarat frumoasa.

Argila naturală marocană Rhassoul Argila naturală marocană Rhassoul 2
Disponibil
Acasa

Argila naturala marocana Rhassoul

63,03 RON
Marocanii numesc argila si „pamant natural si viu” si mai spun ei, ca actioneaza acolo unde doare, acolo unde este boala. Cu adevarat un „pamant care spala" se poate folosi in masti pentru fata sau par si totodata se poate folosi pentru uz intern. Argila capteaza, dreneaza si apoi elimina impuritatile din tesuturi, sange sau limfa.
Produs adaugat in lista de dorinte
Product added to compare.