uleiuri naturaleUleiurile naturale sunt un adevarat miracol pentru sanatate, reprezinta un izvor nesecat de resurse pe care le putem folosi pentru propriul nostru bine. Si, dincolo de acest aspect, sunt singurele care nu creeaza efecte adverse asa cum se intampla in majoritatea cazurilor in care utilizam produse ce au in compozitia lor o multime de compusi chimici.

Puterea pe care o au uleiurile esentiale

Inca din cele mai vechi timpuri, aceste uleiuri esentiale naturale au fost utilizate sub diferite forme pentru intretinerea tenului si a pielii datorita pentru continutul lor bogat de substante active terapeutice. In rutina de ingrijire zilnica ar trebui sa fie nelipsite si utilizate in detrimentul cosmeticelor care se gasesc in comert.

De ce proprietatile uleiurilor naturale au efecte benefice pentru corp?

In compozitia lor, aceste uleiuri naturale au numai extracte din plante, iar fiecare dintre ele are o serie de calitati indispensabile pentru a ne face viata mai frumoasa si sa ne simtim mai sanatosi si mai plini de vitalitate. Puterea lor este aceea de a trata, ameliora, infrumuseta, diminua si hidrata pielea. Practic, uleiurile naturale sunt cea mai mare forta vitala a plantei, sunt rezultatul deosebit de care avem nevoie pentru a ne trata diverse probleme. Aplicat pe piele, uleiul natural are capacitatea de a stimula abilitatile naturale de vindecare si de regenerare a pielii avand, totodata, proprietati antibiotice si antiseptice.

In momentul in care alegeti tipul de uleiuri esentiale pe care sa il folositi trebuie sa acordati importanta proprietatilor pe care le au. Uleiurile esentiale se aleg in functie de tipul de piele pe care il aveti.

Uleiurile esentiale nu incarca pielea si nu o ingrasa. Daca ati auzit despre acest lucru trebuie sa stiti din start ca este doar un mit. Pentru o piele frumoasa, hidratata, fara riduri, fara vergeturi si sa ascunda cativa ani se pot folosi cu incredere uleiuri esentiale. Pot sa fie folosite cu incredere chiar si de catre femeile insarcinate intrucat nu au nici o contraindicatie ci doar ofera beneficii asupra pielii asa cum nimic altceva de pe piata nu o poate face.

De multe ori, aceste uleiuri esentiale sunt mai accesibile ca pret decat produsele cosmetice pe care le gasiti pe piata.

Uleiuri esentiale potrivite pentru fiecare

Uleiurile esentiale sunt potrivite pentru fiecare tip de ten in parte si nu este nevoie decat sa masati pe piele timp de cateva minute pentru a profita din plin de tot ceea ce au de oferit mai bun pentru dumneavoastra.

Totusi, atunci cand utilizati uleiuri esentiale este indicat sa urmati recomandarile aferente. De asemenea nu trebuie sa fiti dezamagiti daca de la prima utilizare nu isi face efectul intrucat sunt sanse sa fie necesar un tratament mai indelungat cu aceste uleiuri naturale pentru ca sa se observe o diferenta destul de mare.

Uleiurile esentiale reprezinta cele mai potrivite produse pentru a fi aplicate pe pielea dumneavoastra intrucat nu aduc decat beneficii si nu creeaza reactii alergice sau alte efecte adverse care sa fie greu de tratat asa cum se intampla in cazul cosmeticelor obisnuite. Desigur, nu le condamnam insa, ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru sanatatea dumneavoastra si va recomandam sa folositi uleiuri naturale.