Amestec de uleiuri pentru bronz sanatos, fara arsuri si inrosiri, preparata extrem de rapid cu 4 ingrediente

ingrediente ulei plaja

Ingrediente:

VIDEO - lotiunea de plaja preparata pas cu pas

Inainte de fiecare aplicare se agita bine recipientul!

 

Uleiul de argan bio – beneficii bronz

  •           Uleiul de argan contine ca si uleiul de masline Omega 3 , Omega 6 si Omega 9 dar spre deosebire de uleiul de masline uleiul de argan este mai bogat in acid linoleic si tocoferoli. Uleiul de argan contine de 10 ori mai multa vitamin E decat uleiul de masline. Exista studii care au demonstrat ca bronzul facut cu ulei de argan dureaza mult mai mult timp. Uleiul de argan poate fi folosit ca atare pe piele si dupa expunerea la soare deoarece calmeaza arsurile solare. Este foarte important sa alegeti ulei de argan bio, produs si ambalat in Maroc. 

Uleiul de cocos – beneficii bronz

  •          Pe langa faptul ca parfumeaza placut pielea, o hidrateaza intens si o hraneste. Uleiul de cocos formeaza un strat protector pe piele care nu permite razelor UV sa degradeze pielea.Tot el, are actiune antimicrobiana si antifungica care protejeaza pielea de bacteriile la care ne expunem cand suntem pe plaja.

Uleiul de morcovi – beneficii bronz

  •          Antioxidantii din uleiul de morcovi protejeaza pielea de efectul negative al razelor UV. Este un accelerator natural al bronzului. Vitamina E continuta de acesta hraneste in profunzime piele.

Ceaiul negru  – beneficii bronz

  •          Extrem de bogat in antioxidanti care protejeaza pielea si are efecte antiinflamatorii.

Ce e cel mai important la acest amestec este ca nu contine substante nocive pentru organism asa cum o fac marea majoritate a lotiunilor pentru bronz din comert.