1. Conditii de utilizare

 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.biocosmeticemaroc.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de SC TOTAL CHIACRI SRL, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Administratorii acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara niciun preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

 

Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.biocosmeticemaroc.ro .

 

2. Protectia datelor personale

 

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra colecteaza datele personale in vederea expedierii produselor si propriilor materiale informationale, promotionale si publicitare catre clientii sai.

Prin crearea unui cont de utilizator in cadrul site-ului www.biocosmeticemaroc.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre SC TOTAL CHIACRI SRL si ulterior arhivate in servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastra personale se face atat in scopul inlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastra viitoare, cat si in scopul desfasurarii de catre societatea noastra de activitati de marketing direct.

 

SC TOTAL CHIACRI SRL va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavoastra pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati, care in baza legii au dreptul sa solicite aceste date.

 

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastra.

 

In conditiile in care, ulterior crearii unui cont de utilizator, nu mai doriti ca SC TOTAL CHIACRI SRLL sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti prin e-mail o cerere simpla in acest sens la adresa: office@biocosmeticemaroc.ro. In acest caz contul de utilizator al dumneavoastra va fi sters din baza de date SC TOTAL CHIACRI SRL, iar datele dumneavostra personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate in continuare in scopuri statistice.

 

3. Pretul

 

Preturile afisate in cadrul site-ului www.biocosmeticemaroc.ro sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, SC TOTAL CHIACRI SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare.

 

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.biocosmeticemaroc.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate. 

 

4. Livrarea produselor

 

SC TOTAL CHIACRI SRL se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 72 de ore de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

 

5. Returnarea/schimbul marfurilor

 

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

 

Clientii www.biocosmeticemaroc.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original, sigilat si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.

 

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor comandate.

 

In toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

 

6. Limitari

 SC TOTAL CHIACRI SRL incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.biocosmeticemaroc.ro este completa sau total lipsita de erori. De asemenea SC TOTAL CHIACRI SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

 

7. Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului www.biocosmeticemaroc.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SC TOTAL CHIACRI SRL a oricaror elemente apartinand site-ului www.biocosmeticemaroc.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor. Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

 

8. Informatii, comunicari

 

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail office@biocosmeticemaroc.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

 

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Produs adaugat in lista de dorinte
Product added to compare.